Πολιτική επιστροφών Canava Velonia

Αν, για οποιοδήποτε λόγο, παραλάβετε κάτι το οποίο δεν είναι αυτό που ζητήσατε, δεσμευόμαστε να το διορθώσουμε άμεσα χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δικαίωμα επιστροφής

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε και παραλάβατε, μέσα σε 14 ημέρες. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε μαζί με τα συνοδευτικά τους (απόδειξη,τιμολόγιο κτλ). Επιστροφές για περιπτώσεις  διαφοράς της φωτογραφίας, φθοράς στην συσκευασία του μπουκαλιού ή του κουτιού του καθώς αυτό συμβαίνει κατά τις αποστολές και δεν επηρεάζει το προϊόν κάθε αυτό γίνονται δεκτές αφαιρώντας τα έξοδα μεταφοράς (αποστολής και επιστροφής). Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 7 ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος για να γίνει η επιστροφή του αδαπάνως για τον πελάτη. Προϊόντα που έχουν ανοιχτεί δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ακύρωση παραγγελίας

Στο Canava Velonia δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας χωρίς χρέωση για τον πελάτη εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν από την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα έξοδα μεταφοράς (αποστολής και επιστροφής) εξολοκλήρου.