Σκούρας Peplo (Ρ) 0.75L
Προσοχή!

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών

Σκούρας Peplo (Ρ) 0.75L

Σκούρας Peplo (Ρ) 0.75L
Σκούρας Peplo (Ρ) 0.75L

1/3 Μαυροφίλερο, 1/3 Αγιωργίτικο, 1/3 Syrah

Κάθε ποικιλία συμμετέχει κατά 1/3 στο κρασί. Το Syrah ωριμάζει στις οινολάσπες του σε ανοξείδωτη δεξαμενή, το Αγιωργίτικο σε βαρέλια ακακίας και το Μαυροφέλερο σε πήλινους αμφορείς μαζί με την φλούδα του για 4 μήνες.
Πέπλο. Μια λεπτομέρεια έδωσε το όνομα της στο κρασί. Οι φλούδες του Μαυροφίλερου προκειμένου να εμβαπτίζονται στους αμφορείς και να ελέγχονται, βρίσκαονται μέσα σε ύφασμα (τουλπάνι-πέπλο) με τη βοήθεια του οποίου πιέζουμε τη μάζα στο τέλος με το χέρι προδειμένου να πάρουμε το νεαρό κρασί.
όλοι οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 550μ.

Το χρώμα είναι λαμπερό φίνο, το απόλυτο Κοραλί με ανταύγειες κίκκινου χρυσού. Στην μύτη κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα το κεράσι η φράουλα , ένα ίχνος λεμονιού εσπεριδοειδών, γκρέιπφρουτ, λευκά άνθη, μέλι , λίγη βιολέτα και μια ιδέα ορυκτότητας.
Το στόμα είναι γμάτο νεύρο και οξύτητα, λιπαρό δροσερό, πολύπλοκο, πολυεπίπεδο (ακακία, πηλός, γλυκιά βανίλια, μέταλλο) ενώ τα αρώματα στόματος ακολουθούν πιστά αυτά της μύτης με κυρίαρχη την παρουσία του γλυκολέμονου και των εσπρειδοειδών, Η επίγευση έχει διαρκεια και πολυπλοκότητα.
Χαρακτηριστικά
Αλκοολικοί βαθμοί 12,5%
Μέγεθος φιάλης 0,75L
Παραγωγός Σκούρας
Ποικιλίες 1/3 Μαυροφίλερο 1/3 Αγιωργίτικο 1/3 Syrah
Περιοχή προέλευσης Πελοπόννησος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Μάρκα: Σκούρας
  • Κωδικός: 006.0371.0019
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,98€